Pages

Sunday, July 31, 2011

Ihana kahvila

Ehdottomasti raikkain kahvilakokemus aikoihin (ja ihan intergalaktisenuniversaalilla tasolla) löytyy sieltä samaisesta Kalasatamasta. Kahvila Ihana on ihana kahvila. Vanhan kontin sisällä puhisi muistaakseni ihan oikea espressomasiina ja tilausta ootellessa on just sopivasti aikaa tutustua kaikkeen kauniiseen oheismyytävään pikkutilpehööriin. Palvelu pelaa ja kulissit on kohdallaan. Erityismaininta jätskipakkasen jalkaan teipatusta pitsiliinasta! :D On riippukeinua ja kaivonrenkaasta improvisoitua hiekkalaatikkoa vekaroille. Katolla kasvaa syötävää köynnöskrassia ja betoniporsaiden päällä jos jonkinmoista yrttiä. Toisessa kontissa voi sitten käydä puuteroimassa poskia jos tulee vaikka hätä kesken kaiken. Ja ei kyllä mikään ihme siitä kaikesta ilosta. Konttien väliin siis jää leikkiruohonen tenniskenttä, jossa kyllä kelpas nautiskella mm. kourallinen Lapin Marian luomumustikkaa suoraan pullosta. Nam ja vau. Hattuanostattavan hienoja konsepteja molemmat. Ihanassa on niin ihanaa. Sinne vois muuttaa vaikka asumaan! Talvella saattas tulla vilu, mutta urbaani kesämökki. Pari konttia avaralla atriumpihalla ja kaupunkiviljelmät siihen katolle. Jopolla pääsis stadiin ja uimalla vaik Korkeasaareen. Ei yhtään pöllömpi vaihtoehto.

Friday, July 29, 2011

Kalasatama


Olihan se käytävä pikkuseikkailijoiden kanssa jättämässä jälkiä Kalasataman galleriassa. Mainio idea kerrassaan. Lisää tämmöstä kiinnostavaa ja hyödyllistä hukkamaan väliaikaskäyttöä. Eikä tartte jännitellä jäävänsä kiinni kesken maalailun, senkun antaa kannujen laulaa vaan ja vaikka keskellä kirkasta päivää!
Matalan profiilin matkailusta kotihuudeilla me kyllä narahdettiin ihan rysän päältä kun törmättiin wanhoihin tuttuihin samoilla nurkilla. Terkkuja vaan Pasi, Rosa, Kessi ja Naku! ;) 

Friday, July 22, 2011

Kotihuudeilla


Päästiin sitten lataa patskuja kotihuudeille ihan extemporee. Harvinaista herkkua hengailla omien kanssa. 
Astella rantakallioilla ja haistella suolaista merituulta varastoon. Kuunnella lokkien naurua joka päivä ja jokaikinen yö. Miten sitä olikaan niin ikävä. Monia asioita oppii arvostamaan vasta sitten kun elää niistä erossa. Aika hujahti siivillä ja paljon jäi seuraavaan kertaan.